Om oss

HUR KAN VI HJÄLPA ER

 

VÅRA TJÄNSTER

 

Om oss

 

E3 Solutions grundades av tre kollegor som under många år jobbat tillsammans mot stål-/verkstadsindustrin.

 

Olika bakgrunder, kompetensområden och ett brett kontaktnät gör att vi tillsammans kan erbjuda våra kunder en komplett lösning, allt från idé genom offert, upphandling, konstruktion, inköp, tillverkning fram till genomförande och slutkundens övertagande.

 

Några av våra specialkompetenser är ugnskonstruktion, processtyrning samt design av brännarsystem där vi besitter över 40 års samlad erfarenhet och betraktar oss som unika i Norden.

 

Vi är vana att anta samt driva alltifrån små- till flermiljonsprojekt inom olika teknikområden. Detta har gett oss en bred kompetens inom projektledning som även utanför våra specialområden gör oss behjälpliga.

 

Vi är ett lyhört och hungrigt gäng som gärna antar era utmaningar och tror att vårt engagemang och kunskap leder till en långvarig relation tillsammans med Er, så vi får möjlighet att växa tillsammans.

 

Medarbetare

Anders Engbom

anders.engbom@e3-s.se

 

Maskiningenjör med inriktning mekatronik. Gedigen kunskap inom allmän maskinkonstruktion efter flera år inom konsultbranschen. Mångårig erfarenhet att leda alltifrån mindre utvecklingsprojekt till mångmiljonprojekt både nationellt och internationellt.


Har som tidigare projektchef förståelse och kunskap vad som krävs för att leda en grupp framåt.

Mattias Ekblom

mattias.ekblom@e3-s.se

 

Maskiningenjör med över 20 års erfarenhet av maskinkonstruktion och projektledning, mestadels mot stålindustrin och industriugnar (UTAB).

Teknisk problemlösare som gillar utmaningar.

 

Som projektledare har jag  jobbat med flera olika projektmodeller. Framtagning av tidplaner, resursplanering, inköp, teknisk samordare, riskanalyser samt framtagning av dokumentation är något jag utför.

Manfred Eriksson

manfred.eriksson@e3-s.se

 

Maskiningenjör med inriktning produktutveckling. Genom åren arbetat både som konsult och fast anställd med flera olika produkter, tekniker och material, nationellt som internationellt.

 

Som projektledare har jag ofta jobbat mot en tids- och kostnadsstyrd projektmodell. Riskanalys, CE-märkning, slutdokumentation, utbildning är några av mina kvalifikationer.

HITTA OSS

 

E3-S Nordic AB

SÖDRA BILLSTAGATAN 8
722 40 Västerås

Email: info@e3-s.se

Org.nr: 559178-5711

SNABB LÄNKAR

 

 

HEM  |  OM OSS  |  TJÄNSTER KONTAKTA OSS