Tjänster

VÅRA TJÄNSTER

 

 

 

 

PROJEKTLEDNING

 

Vi erbjuder Er en trygg projektprocess för projekt av alla storlekar.

Med omfattande erfarenhet av att arbeta med alla intressenter i ett projekt och genom vår tekniska kompetens har vi stor insikt i projektets alla faser och delar. Detta gör att vi kan leverera projektet enligt definierade mål inom bestämda ramar, säkert och kostnadseffektivt.

Vi har stor vana att driva och arbeta i projekt både nationellt och internationellt vilket gett oss inblick och förståelse av de utmaningar och möjligheter som olika kulturer medför.

Efter Era önskemål kan vi vara delaktiga eller driva ett eller alla steg av Era projekts faser, från offertstadiet till en färdig installerad och dokumenterad lösning eller produkt (turn-key).

 

3D Scanning

 

Minimera risk, Maximera effektivitet.

Med hjälp av laserskanning i 3D kan vi hjälpa Er skapa visuella modeller av Er anläggning. Skanningen genererar ett punktmoln bestående av miljontals geometriska mätpunkter som kan integreras i ett CAD-system.

Punktmolnet kan förutom att visualisera anläggningen även möjliggöra att Ni med lätthet kan mäta både komplexa och exakta mått från Er kontorsplats under full produktion.

Vid om- och tillbyggnation så används denna teknik med fördel för att tillse rätt passform direkt, maximal prefabricering och minimala risker för fel vid installation. Dessa fördelar genererar kortare projekt- och stilleståndstid med riskminimering av Era projekt.

 

KONSTRUKTION

 

Vår strävan är att hjälpa Er som kund med uppfinningsrikedom och kvalitet inom konstruktion. Med över 60 års samlad kompetens inom allmän konstruktion och med en unik kompetens inom ugnskonstruktion, processtyrning samt design av brännarsystem betraktar vi oss som unika i Norden.

Vi lägger största vikt vid säkerhet, miljö och etiska frågor och arbetar efter en väl inarbetad projektprocess för att minimera den totala kostnaden för Er som kund genom att göra rätt från början.

Utefter Era önskemål kan vi antingen driva hela projekt och konstruktionsprocessen ända från idé/konceptstadiet till en färdig tillverkad och CE-märkt produkt, men även vara behjälpliga för mindre delar av Ert konstruktionsflöde.

 

MONTAGELEDNING

 

När projektet skall implementeras finns vi tillhands genom hela montageprocessen, från första leveranskontroll till projektgodkännande.

Vi kan vara med och styra projektets alla entreprenörer efter framtagen tidplan, eller enbart delar om så önskas, vi anpassar oss efter era behov.

Vår styrka är att vi under montagets gång kan växla om till konstruktion och lösa oförutsedda problem snabbt och smidigt, ni blir aldrig ensam.


HITTA OSS

 

E3-S Nordic AB

Pressverksgatan 4
721 30 Västerås

Email: info@e3-s.se

Org.nr: 559178-5711

SNABB LÄNKAR

 

 

HEM  |  OM OSS  |  TJÄNSTER KONTAKTA OSS